Robert de Niro, tata la 79 de ani: dezvaluie prima fotografie si numele adorabilului sau bebelus

Robert de Niro, tata la 79 de ani: dezvaluie prima fotografie si numele adorabilului sau bebelus

La 79 de ani, Robert de Niro a facut un anunt neasteptat. Pe platoul unei emisiuni TV canadiene, el a dezvaluit ca a devenit recent tata pentru a saptea oara.

Robert de Niro, celebrul actor american, castigator a doua premii Oscar, face prima pagina a ziarelor cu anuntul noii sale paternitati. In timpul unui interviu televizat, actorul a dezvaluit pe neasteptate nasterea celui de-al saptelea copil al sau. Intr-adevar, luni, 8 mai 2023, in timpul promovarii ultimului sau film „Despre tatal meu”, jurnalista Brittnee Blair a inceput o intrebare spunand: „Stiu ca aveti sase copii”. Cu toate acestea, inainte ca intrebarea sa fie terminata, actorul a replicat: „Sapte, de fapt, tocmai mi s-a nascut un copil”.

Cateva zile mai tarziu, la CBS Morning, gazda Gayle King a dezvaluit numele si fotografia copilului. Intr-adevar, dupa anunt, gazda l-a sunat personal pe Robert de Niro pentru a obtine mai multe detalii. Actorul si partenera sa Tiffany Chen au impreuna o fiica pe nume Gia Virginia Chen-De Niro pe 6 aprilie. Numele Virginia este o aluzie la numele mamei actorului din „Taxi Driver”. Gayle King a declarat ca „acest copil a fost planificat, amandoi si l-au dorit, iar ea este rodul iubirii lor”.

Nici Robert de Niro si nici Tiffany Chen nu au vorbit in public despre relatia lor si despre nastere. Cu toate acestea, zvonurile privind o sarcina au aparut in aprilie anul trecut, dupa aparitia cuplului in Los Angeles. Tiffany Chen a aparut cu o burta rotunjita.

Un eveniment fericit pentru tatal unei familii numeroase. Din prima sa casatorie cu Diahnne Abbott, Robert De Niro a devenit tatal lui Drena (51 de ani) si Raphael (46 de ani). Impreuna cu cea de-a doua sotie, Grace Hightower, i-a avut pe Elliot (25 de ani) si Helen (11 ani). De asemenea, este tatal gemenilor Aaron si Julian (27 de ani) din relatia cu Toukie Smith.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *