Vedetele care au avut parte de accidente pe platoul de filmare

Vedetele care au avut parte de accidente pe platoul de filmare

Lumea cinematografiei este fascinanta si plina de stralucire, dar, in acelasi timp, este plina de pericole ascunse. Vedetele de la Hollywood si actorii din intreaga lume se confrunta cu numeroase riscuri pe platoul de filmare in timpul realizarii productiilor lor cinematografice. Desi majoritatea acestor incidente sunt gestionate si rezolvate de echipele de productie, exista momente in care se intampla accidente serioase care pot pune in pericol viata actorilor.

Vedetele care au avut parte de accidente pe platoul de filmare

Tom Cruise – „Mission: Impossible 6” (2017) Tom Cruise este cunoscut pentru dorinta sa de a realiza majoritatea cascadelor si acrobatiilor in filmele sale. In timpul filmarilor pentru „Mission: Impossible 6”, Cruise a incercat sa sara de pe un acoperis la altul, dar a ratat si a lovit un zid. Cu toate ca era echipat cu un harnasament de siguranta, impactul a fost atat de puternic incat a suferit o fractura la glezna. Cu toate astea, Cruise a revenit pe platou dupa recuperare si a continuat filmarile.

Harrison Ford – „Star Wars: Episodul VII – The Force Awakens” (2014) In timpul filmarilor pentru cel de-al saptelea episod din saga „Star Wars”, Harrison Ford, care interpreta rolul lui Han Solo, a avut parte de un accident serios. O usa a navei Millennium Falcon s-a prabusit asupra lui Ford in timpul unei scene, cauzandu-i fracturi la picior si o entorsa la glezna. Actorul a fost supus unei interventii chirurgicale si a revenit ulterior pe platou pentru a termina filmarile.

Johnny Depp – „Piratii din Caraibe: La capatul lumii” (2006) In timpul filmarilor pentru a treia parte a francizei „Piratii din Caraibe”, Johnny Depp, care interpreta rolul lui Jack Sparrow, a suferit o accidentare la mana. Acesta s-a ranit in timpul unei scene de lupta si a necesitat interventie chirurgicala pentru a-si recapata mobilitatea mainii.

Aceste incidente arata ca chiar si in industria cinematografica, in care totul pare spectaculos si bine orchestrat, riscurile sunt mereu prezente. Actorii si echipele de productie fac tot posibilul pentru a asigura siguranta pe platou, dar accidentele pot aparea in cele mai neasteptate momente. Cu toate astea, pasiunea pentru arta cinematografica ii determina pe multi actori sa depaseasca obstacolele si sa continue sa ne uimeasca cu interpretarile lor pe marele ecran. Scenele de actiune sunt pana la urma niste rutine in viata actorilor care vor sa dea de fiecare data tot ce este mai bun din ei pe marile ecrane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *