Kate Middleton – sosia ei, Heidi Agan, acuzata ca a inlocuit-o in ultimul ei videoclip, vorbeste

Kate Middleton – sosia ei, Heidi Agan, acuzata ca a inlocuit-o in ultimul ei videoclip, vorbeste

In timp ce unii fani sunt convinsi ca Kate Middleton a fost inlocuita de o dublura in cel mai recent videoclip al sau cu Printul William, Heidi Agan, o sosie profesionista a Printesei de Wales, a vorbit in pentru presa britanica.

Inca din prima zi a relatiei sale cu printul William, pe care l-a cunoscut pe bancile Universitatii St. Andrews, Kate Middleton a fost urmarita de intreaga lume. Trebuie spus ca, in lipsa unor evenimente majore neprevazute, ea va deveni intr-o zi regina consort a Angliei. Dar de cand printesa de Wales, in varsta de 42 de ani, a fost spitalizata la 17 ianuarie pentru o operatie la abdomen, ea a fost in centrul unei atentii deosebite.

Dorind sa pastreze cat mai multa normalitate pentru cei trei copii ai sai, George, Charlotte si Louis, cumnata lui Meghan Markle refuza sa spuna mai multe despre starea ei de sanatate si se tine departe de ochii lumii cel putin pana la sarbatorile de Paste. Aceasta discretie neobisnuita nu a facut decat sa sporeasca suspiciunile cu privire la starea ei de sanatate.

Asta fara a lua in calcul o fotografie retusata de ea si postata pe retelele de socializare, care nu a facut decat sa alimenteze zvonurile. Sa aiba oare sotia printului William ceva de ascuns? Ea a aparut cateva zile mai tarziu, zambitoare, la bratul sotului ei, dar si aici, unii fani cred ca este vorba de o frauda. Unii merg atat de departe incat sustin ca ea a fost inlocuita de o dublura in aceste imagini filmate intr-un magazin agricol local din Windsor, pe 16 martie…

Cea mai faimoasa sosie a lui Kate Middleton isi spune parerea

In timp ce zvonurile se intensifica, Heidi Agan, cunoscuta ca sosia lui Kate Middleton, a negat ca ar fi imitat-o in videoclipul in cauza. Vorbind pentru presa britanica, autoproclamata „cea mai realista  sosie  a lui Kate Middleton din Marea Britanie” a fost categorica: ” A fost o zi nebuna pentru ca oamenii cred ca sunt eu. Am dat o multime de interviuri, dar am un alibi: eram la serviciu. Nu am fost eu”.

In ceea ce o priveste, Heidi Agan este convinsa ca videoclipul nu a fost trucat. „Cred ca este 100% ea”, a insistat ea, fiind clar ca nu crede in teoriile conspiratiei care abunda pe internet. Partea buna este ca afacerile ei sunt in plina expansiune de cand Kate Middleton a fost spitalizata, iar ea spune ca a primit „mult mai multe cereri”,”probabil pentru ca a fost plecata atat de mult timp”. O mica afacere care nu cunoaste criza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *