Care este diferenta dintre un parfum si o apa de toaleta?

Care este diferenta dintre un parfum si o apa de toaleta?

Atunci cand cumperi un parfum nou, observi ca unele produse sunt etichetate ca parfumuri, in timp ce altele sunt etichetate ca ape de toaleta. Dar care este diferenta dintre aceste doua tipuri de parfum? Citeste mai departe pentru a afla!

Parfum si apa de toaleta: Notiuni de baza

Principala diferenta dintre un parfum si o apa de toaleta este concentratia de uleiuri parfumate din produs. Parfumul contine o concentratie mai mare de uleiuri de parfum decat apa de toaleta, ceea ce inseamna ca va rezista mai mult timp pe piele. Acesta este motivul pentru care parfumurile sunt de obicei mai scumpe decat apa de toaleta.

Cum sa alegi parfumul potrivit pentru tine

Tipul de parfum pe care il alegi ar trebui sa depinda de preferintele tale personale si de cat timp vrei sa miroasa pe piele. Daca preferi un miros puternic si de lunga durata, parfumul este solutia ideala. Cu toate acestea, daca preferi un parfum mai usor, care nu dureaza toata ziua, apa de toaleta este o optiune mai buna.

Acum ca stii care este diferenta dintre un parfum si o apa de toaleta, poti lua o decizie in cunostinta de cauza atunci cand cumperi urmatorul parfum. Retine ca tipul de parfum pe care il alegi ar trebui sa se bazeze pe preferintele tale personale si pe cat timp doresti sa persiste. Daca ai intrebari, nu ezita sa ceri ajutorul unui vanzator.

Cum sa alegi parfumul potrivit pentru tine

Atunci cand alegi parfumul potrivit pentru tine este important sa tii cont de preferintele tale personale si de cat timp doresti ca mirosul sa dureze. Parfumurile au, in general, o concentratie mai mare de uleiuri de parfum decat apa de toaleta, ceea ce inseamna ca isi vor pastra mirosul pe piele pentru o perioada mai lunga de timp.

Cum sa faci parfumul sa reziste toata ziua

Atunci cand alegi un parfum, este important sa iti amintesti ca parfumurile si apele de toaleta difera in ceea ce priveste concentratia de uleiuri de parfum. Parfumurile contin o concentratie mai mare a acestor uleiuri, ceea ce duce la o durata mai lunga a mirosurilor pe piele. Acesta este motivul pentru care parfumurile tind sa fie mai scumpe decat apele de toaleta.

Sursa: https://www.plare.fr/quelle-est-la-difference-entre-un-parfum-est-une-eau-de-toilette/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *