Cele mai exclusiviste destinatii pentru vacanta

Cele mai exclusiviste destinatii pentru vacanta

Doar pronuntarea numelui lor este cea care evoca pace, calm, lux si voluptate. Fac parte din categoria celor mai frumoase locuri din lume. Care sunt destinatiile de vis pentru o vacanta minunata?

Insula Mauritius

O lungime de 65 de km si o latime de 45. Plajele sale de nisip alb, laguna sa in nuante de turcoaz si vegetatia sa luxurianta fac din aceasta insula, fara doar si poate, una din cele mai exclusiviste destinatii din lume. Fiecare colt de insula are micul sau paradis. In partea de vest se poate admira cel mai frumos apus de soare de pe cel mai emblematic munte al insulei, Morne Barbant. In sud se afla falezele Gris- Gris, stanca care plange, in est cele mai autentice satucuri de pescari iar nordul are cele mai festive seri.

Coasta de Azur

Este una din cele mai exclusiviste destinatii din lume. Foarte multi artisti si vedete celebre ajung aici pentru a admira apele in nuante de azur ale Rivierei si satucurile sale colorate.

Coasta Amalfitana

Celebra in lumea intreaga pentru satucurile sale pe varf de faleza, care par sa se arunce in mare, in fata Vezuviului, Coasta Amalfitana este o destinatie foarte sic din Italia. Este una din cele mai frumoase coaste din lume. Positano, Praiano, Ravello, Amalfi, fara sa uitam de Insula Capri…. Aici se afla chintesenta elegantei amalfitane.

Dubai

Orasul tuturor posibilitatirlor, Dubai celebreaza exuberanta la fel ca in celebra 1001 nopti, hoteluri de lux, restaurante de lux, plaje, aici totul este posibil. Dar, sub aerele sale de oras modern se ascund numeroase orase atasate de traditie precum Medinat Jumeirah, un centru comercial inspirat de o citadela araba.

Cycladele

Un arhipelag grecesc, unde se afla o multime de insule, unele mai fermecatoare ca altele. Doar 24 de insule din cele 250 sunt locuite si fiecare are un atu care o face sa fie cea mai frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *