Destinatii pe care nu trebuie sa le ratezi primavara

Destinatii pe care nu trebuie sa le ratezi primavara

Primavara este un anotimp minunat pentru a calatori si a explora noi destinatii. Dupa o iarna lunga si rece, primavara aduce cu ea o atmosfera plina de viata si energie, iar calatoriile devin mai placute si mai usoare. Daca iti planifici vacanta de primavara nu trebuie sa ratezi destinatiile de mai jos care te vor cuceri.

Iata care sunt destinatiile pe care nu trebuie sa le ratezi primavara

Amsterdam, Olanda

Primavara este un moment minunat pentru a vizita Amsterdam. Strazile sunt pline de viata, iar orasul este plin de flori si de culori. Nu trebuie sa ratezi Keukenhof, cel mai mare parc de flori din lume, unde poti vedea milioane de lalele si de alte flori inflorind.

Paris, Franta

Parisul este mereu o destinatie populara, dar primavara ii aduce un farmec aparte. Gradinile si parcurile din oras se transforma intr-un peisaj plin de flori si de culoare, iar orasul incepe sa vibreze cu festivaluri si cu evenimente.

Santorini, Grecia

Santorini este o insula fermecatoare din Marea Egee, cu case albe, strazi inguste si cu o priveliste spectaculoasa spre mare. Primavara este momentul ideal pentru a explora insula inainte ca aglomeratia sa se instaleze. Poti chiar sa inchiriezi o bicicleta sau un ATV si sa te plimbi prin satele pitoresti si pe dealurile acoperite de vita de vie. Cu siguranta este o insula care merita sa fie explorata.

Kyoto, Japonia

Primavara este momentul in care ciresii infloresc in Japonia, iar Kyoto este una dintre cele mai frumoase destinatii pentru a vedea acest spectacol al naturii. Poti vizita templele istorice ale orasului, dar si gradinile japoneze traditionale care sunt pur si simplu impresionante. Cu siguranta in aceste gradini vei simti venirea primaverii.

Marrakech, Maroc

Marrakech este un oras vibrant si plin de culoare, cu bazaruri aglomerate, palate luxoase si gradini exotice. Primavara este un moment minunat pentru a explora orasul, deoarece temperatura este placuta si este mai putin aglomerat decat in sezonul de varf.

Lisabona, Portugalia

Lisabona este o destinatie populara pentru calatorii in cautarea soarelui si a plajelor, dar primavara este momentul ideal pentru a explora orasul in sine. Temperatura este placuta, iar orasul este plin de festivaluri si de evenimente culturale. Nu trebuie sa ratezi azulejos – faimoasele placi de ceramica portugheze care decoreaza multe cladiri din oras.

Primavara este un anotimp minunat in care te poti bucura de destinatii impresionante si de peisaje de poveste care te vor lasa inmarmurit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *