Idei de city breaks pentru ciclisti in Europa

Idei de city breaks pentru ciclisti in Europa

Europa este o destinatie ideala pentru pasionatii de ciclism, o odisee unica mai degraba prin cele mai emblematice orase. In timpul acestei  aventuri, bicicleta poate deveni un compagnon ideal, permitand o imersiune totala in esenta fiecarei destinatii. Sa plecam deci impreuna in descoperirea a cinci destinatii urbane, ideale pentru o descoperire pe bicicleta.

Amsterdam, Tarile de Jos

La Amsterdam, canalele se intersecteaza si se intrepatrund ca niste panglici depuse pe apa, iar Bicicleta poate deveni un mijloc de transport privilegiat pentru a descoperi toate secretele acestei destinatii fascinante. Vei descoperi stradute pitoresti, dar si cele mai impunatoare bulevarde, o istorie foarte bogata si o arhitectura uimitoare. Pistele ciclabile, amenajate cu cea mai mare grija te vor ghida prin cele mai animate cartiere, oferind o experienta cu adevarat unica.

Copenhaga, Danemarca

Este o adevarata perla scandinava, o veritabila oda adusa culturii cicliste. Se poate descoperi cea mai frumoasa si cea mai interesanta fuziune intre traditie si modernitate, palate regale si cartiere foarte cool, dar si cele mai frumoase trasee care ofera o imersiune in istorie, dar si in viata daneza contemporana.

Barcelona, Spania

Barcelona, cu un amestec unic de istorie, de arta si de viata mediterana se poate descoperi cel mai bine cu bicicleta. Te poti plimba pe strazile inguste ale cartierului gotic, ocoli plajele aurii și admira arhitectura orbitoare a lui Antoni Gaudi. Mersul pe bicicleta devine modalitatea ideala de a combina explorarea urbana cu momente de relaxare la malul marii in acest oraș catalan plin de viața.

München, Germania

In capitala Bavariei, München, pasionații de ciclism sunt invitați sa exploreze un mozaic de parcuri verzi, gradini liniștite și strazi pietruite fermecatoare. Prin intermediul unei infrastructuri de ciclism bine planificate, bicicliștii se pot impregna de atmosfera relaxata a orașului, descoperind in același timp bogatul sau patrimoniu cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *