Cateva trucuri de care sa tii cont pentru ca decorul casei tale sa te faca sa te simti ca in vacanta

Cateva trucuri de care sa tii cont pentru ca decorul casei tale sa te faca sa te simti ca in vacanta

In acest an, ai decis sa profiti din plin de o vacanta binemeritata la tine acasa? In acest caz, este o idee buna sa regandesti decorul casei tale, pentru ca acesta sa te faca sa te simti mai ceva ca in vacanta. Care sunt trucurile de care sa tii cont? Vei afla in cele ce urmeaza.

Culorile verii. Vara este ocazia ideala in care poti miza pe culori care ne duc cu gandul la vacanta precum albastrul, albul, galbenul solar sau rozul pudrat. Poti adauga aceste culori in mici tuse schimband pernele, perdelele sau fetele de masa pentru un decor reusit de vara.

Motivele estivale. In ceea ce priveste motivele, poti miza pe motive estivale foarte colorate, vesele, festive chiar, precum cele florale, etnice sau provensale.

Ghirlandele luminoase. Nimic nu se compara cu ghirlandele luminoase pentru a crea cea mai frumoasa ambianta in zilele frumoase de vara.

Fotolii confortabile. Sezlong, fotolii suspendate, hamac sau balansoar… iata o multime de fotolii confortabile care se pot folosi pentru gradina sau pentru terasa.

Materialele vegetale. Poti miza si pe jocurile de materiale pentru a crea un decor care ne duce cu gandul la malul marii. Toate elementele unui decor din paie, bambus, ratan, sau impletituri sunt perfecte a crea cea mai frumoasa ambianta exotica si insorita care ne duce cu gandul la mare.

Un parasolar. Un alt element indispensabil pentru a te simti ca la mare la tine acasa, un parasolar colorant, XXL, sau boem cu franjuri. Va proteja cel mai bine de soare, va crea intimitate si ne va duce cel mai bine cu gandul la vara si la soare.

Gratie tuturor acestor trucuri, casa ta te va face sa te simti ca in vacanta si te va invita la relaxare. Un lucru ideal pentru a uita de viata de zi cu zi si a profita din plin de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *