Nu exista o dublura disponibila? Nicio problema! Aceste vedete de la Hollywood au preferat sa faca ele singure unele cascadorii mai periculoase.

Nu exista o dublura disponibila? Nicio problema! Aceste vedete de la Hollywood au preferat sa faca ele singure unele cascadorii mai periculoase.

Folosirea dublurilor cascadorilor este adesea un punct de disputa pentru studiourile de productie. Cu toate acestea, alegerea este intotdeauna lasata la latitudinea actorului sau actritei atunci cand vine vorba de a juca sau nu in scene periculoase. Insa multi artisti se bucura sa participe. Arunca o privire asupra unora dintre cei carora le place sa isi faca propriile cascadorii!

Cameron Diaz

Site-ul ScreenRant relateaza ca, pentru filmul „Night and Day”, actrita a ales sa urmeze exemplul lui Tom Cruise si sa nu ceara ca scenele de actiune sa fie regizate de o cascadorie.

Jason Statham

Actorul a explicat pentru CBS ca, pentru primul sau film, nu a existat un buget pentru a filma pe ecran verde sau pentru a angaja o dublura, asa ca si-a facut singur toate cascadoriile.

Jeremy Renner

Starul din miniseria „Hawkeye” a insistat sa isi faca singur cascadoriile in filme de actiune precum „Mission: Impossible”, „Jason Bourne: Legacy” si „S.W.A.T.”. Cu toate acestea, tocmai in filmul de comedie „Tag” s-a accidentat grav! Si-a fracturat cotul si incheietura mainii dupa ce a cazut de la 6 metri.

Tom Cruise

Dupa cum relateaza Daily Mail, pentru „Mission: Impossible – Ghost Protocol”, actorul s-a angajat sa filmeze el insusi cele mai periculoase scene, filmate pe acoperisul unei cladiri din Dubai.

Harrison Ford

Harrison Ford a executat si improvizat numeroase cascadorii pentru diferitele parti din saga „Indiana Jones”.

Angelina Jolie

Actrita a reusit sa sara pe acoperisul unui camion in miscare in timpul filmarilor pentru „Salt”, potrivit The Telegraph. Jolie a filmat, de asemenea, numeroase cascadorii pentru „Tomb Raider”.

Jackie Chan

Actorul chinez si-a inceput cariera ca cascador si si-a rupt aproape toate oasele din corp de-a lungul numeroaselor sale filme. El nu a folosit niciodata o dublura in timpul filmarilor, potrivit Business Insider.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *