Selena Gomez ii ia apararea lui Hailey Bieber impotriva hartuirii online

Selena Gomez ii ia apararea lui Hailey Bieber impotriva hartuirii online

Hailey Bieber a fost hartuita din nou de fanii Selenei Gomez si i-a spus acesteia ca a primit amenintari cu moartea.

Ura pentru Hailey Bieber trebuie sa inceteze. Si o spune Selena Gomez, cea mai urmarita personalitate feminina de pe Instagram. Vinerea aceasta, 24 martie, cantareata a distribuit un mesaj in story-ul sau pentru a-si avertiza urmaritorii care o ataca pe model de cateva saptamani.

Hailey Bieber m-a contactat si mi-a spus ca a primit amenintari cu moartea si o multime de negativitate odioasa. Nu este ceea ce sustin eu. Nimeni nu ar trebui sa fie hartuit sau supus unui astfel de tip de ura, spune interpreta melodiei Kill Em With Kindess.

Inainte de a concluziona: „Intotdeauna am pledat pentru bunavointa si chiar mi-as dori ca acest lucru sa inceteze.

Hailey Bieber este vizata cu regularitate de fanii Selenei Gomez. De ani de zile au existat zvonuri despre cele doua femei, zvonuri ca se urasc de cand fotomodelul, fosta Hailey Baldwin, s-a cuplat cu cantaretul Justin Bieber, fostul iubit al Selenei Gomez. Unii cred ca ea este motivul despartirii dintre cei doi artisti.

In timp ce Selena Gomez a vorbit deschis despre „abuzul emotional” al lui Justin Bieber in perioada in care a fost cu el, Hailey Bieber a insistat ca nu exista nicio animozitate fata de fosta sotie a sotului ei. Vorbind la un podcast numit Call Her Daddy in septembrie, modelul a spus ca „nu-i sta in fire sa se amestece in relatia cuiva” si ca era complet singur cand l-a cunoscut.

Selena Gomez a vorbit deja – in special pe TikTok – pentru a le cere fanilor ei sa nu o mai hartuiasca pe Hailey Bieber, dar un videoclip recent impartasit de Kylie Jenner in care modelul poate fi auzit facand misto de sprancenele Selenei Gomez a pus gaz pe foc. Aceasta din urma incearca, vinerea aceasta, sa il stinga din nou…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *