Tendințele in materie de genți pe care trebuie sa le știi in 2024

Tendințele in materie de genți pe care trebuie sa le știi in 2024

Care sunt lucrurile pe care le iei inainte de a ieși din casa? O sticla de apa? Caști? Poate ca raspunsul este toate cele de mai sus, caz in care vei avea nevoie de o geanta mai mare. Din fericire, cele mai bune tendințe in materie de genți 2024 pentru femei sunt aici pentru a te ajuta.

Tendințe pentru genți de mana

Gențile de mana sunt de toate formele și dimensiunile. Cumpararea unei genți de mana este o decizie care nu trebuie luata cu ușurința. O geanta de mana poate face sau nu o ținuta. In 2024, principala tendința in materie de genți va fi luxul discret:

Geanta structurata: Indiferent de nuanțe, singurul lucru care unifica aceasta tendința este utilizarea de piele robusta in forme structurale. Opteaza pentru negrul clasic sau pentru una dintre marile tendințe cromatice din 2024 – cum ar fi galben, albastru sau verde masliniu, pentru a adauga un strop de culoare look-ului dvs.

Metale stralucitoare: Culorile metalice nu sunt doar pentru sezonul festiv, deoarece podiumurile din 2024 au fost inundate de culori metalice stralucitoare. Argintiul este una dintre marile tendințe pentru sezonul urmator și este ideal pentru a fi purtat cu alb.

Geanta cu maner: Acest stil vintage revine cu siguranța pentru 2024 și este foarte modern, datorita formelor patrate și modelelor multicolore. Acest stil de geanta este un clasic al modei.

Gențile XL: Dupa lunga domnie a micro-bag-ului, tote XL este marele caștigator al tendințelor in materie de genți de mana in 2024. Aceasta tendința funcționeaza cu ceva elegant, șic și ajustat care poate pune in valoare geanta supradimensionata.

Geanta semiluna: O geanta in forma de semiluna este un must pentru tendințele genților de mana in 2024. Capetele genții se rotunjesc in sus și spre interior – geanta perfecta pentru toate minimalistele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *