Iata cele trei zodii carora le este cel mai teama de abandon

Iata cele trei zodii carora le este cel mai teama de abandon

Nimanui nu ii place sa fie abandonat, dar aceste zodii au o teama viscerala de abandon!

Teama de abandon este un sentiment, o teama cronica de care sufera foarte multe persoane. Iata cele trei semne ale zodiacului care se tem cel mai tare de abandon.

Rac

Racul este o persoana foarte sensibila care are nevoie de ceilalti pentru a-l proteja. Si stie foarte bine asta. Din asta se naste teama sa de abandon. Este cel mai protector cu cei apropiati ai sai si are sentimente profunde pentru ei, dar mereu ii va fi teama ca ii va trada cineva sentimentele. Printre semnele zodiacului care se tem cel mai tare de abandon, Racul este cel mai terifiat de ideea de a peirde pe cineva.

Fecioara

Fecioara este un semn care detesta solitudinea. Ii va fi mereu teama sa se regaseasca singura, fie pe o durata mai scurta, fie pe una mai lunga. Simte nevoia sa fie sustinuta orice s-ar intampla. Teama de abandon la Fecioara poate sa duca la unele comportamente paradoxale.

Scorpion

Este vorba despre o persoana foarte geloasa si pasionala care se dedica trup si suflet atunci cand vine vorba despre relatii. Este deci de la sine inteles ca ii est foarte frica de abandon. Intr-adevar, cei din zodia Scorpion sunt terorizati la ideea de a pierde o persoana pentru care s-a dedicat foarte mult si pentru care a investit foarte mult timp. Deja, atunci cand este inundate de gandurile negative, de gandurile negre, teama de abandon va putea crea la el o profunda anxietate care se va manifesta prin comportamente autodistrugatoare.

In schimb, semnele care abandoneaza cel mai des sunt Gemeni, Capricorn, dar si Berbec. Sunt in general, persoane care au un anturaj foarte restrans si te alunga imediat din viata lor atunci cand nu le mai faci pe plac.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *