De ce iarna este cea mai potrivita perioada pentru a-ti intalni sufletul pereche?

De ce iarna este cea mai potrivita perioada pentru a-ti intalni sufletul pereche?

Iarna este considerata unul din cele mai romantice anotimpuri ale anului. Stii insa de ce? De ce este iarna cea mai potrivita perioada pentru a-ti intalni sufletul pereche? Iti spunem noi chiar acum.

De ce iarna este cea mai potrivita perioada pentru a-ti intalni sufletul pereche?

Credeai ca iarna, cu frigul si zilele scurte este departe de a fi cea mai potrivita perioada pentru intalniri? Potrivit unui studiu realizat de un site de intalniri, iarna este de fapt cel mai bun anotimp pentru intalniri si inceperea unei relatii.

Acest studiu realizat pe un numar de 2.000 de participanti si publicat de dating.com a scos la iveala de fapt, ca numarul de vizitatori a crescut cu peste 30% intre noiembrie 2018 si februarie 2019. Cu alte cuvinte, iarna este in mod clar cel mai favorabil sezon pentru intalniri.

55% dintre cei intervievati au declarat ca sunt mai predispusi sa viziteze site-urile sau aplicatiile de dating atunci cand afara este frig. Te gandesti ca asta se datoreaza faptului ca in aceasta perioada a anului cautam cu totii putina caldura si afectiune? Intr-adevar, exista putin adevar si in asta, deoarece pentru 60% dintre persoanele in cauza, accesarea unei aplicatii de dating este o modalitate simpla si eficienta de a scapa de singuratatea si monotonia zilelor de iarna.

Aplicatiile de dating ne permit sa cunoastem oameni noi mai ales atunci cand ne plictisim, fara a fi nevoie sa iesim din casa, stand la caldura.
Si cum avem mai mult timp decat in restul anului, acest lucru ar fi mai propice pentru a incepe o relatie serioasa. Potrivit studiului, 90% dintre cei intervievati au avut cel putin „o legatura puternica” cu unul dintre profilurile pe care le-au cunoscut pe timp de iarna.

Daca sunteti in cautarea iubirii, nu va pierdeti speranta: iarna este poate cea mai buna perioada din an pentru a o gasi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *