Cum stii ca esti atrasa de partenerul tau

Cum stii ca esti atrasa de partenerul tau

Atunci cand incepi sa te implici intr-o relatie, este normal sa iti doresti sa descoperi cat mai multe lucruri despre partenerul tau dar si sa te intrebi daca exista o atractie reciproca intre voi doi. Uneori, este dificil sa determini daca te simti atrasa de partenerul tau sau nu. Insa, exista cateva semne care iti pot indica faptul ca esti atrasa de partenerul tau.

Cum stii ca esti atrasa de partenerul tau

Comunici des cu el

Atunci cand esti atrasa de partenerul tau, iti doresti sa comunici cu el cat mai mult timp posibil. Daca observi ca ii trimiti mesaje sau ca il suni adesea fara un motiv anume sau iti faci timp sa petreceti timp impreuna, acesta este un semn clar ca esti atrasa de el.

Iti face inima sa bata mai repede

Atunci cand esti atrasa de cineva, este normal sa simti o agitatie sau un sentiment de entuziasm atunci cand il vezi. Daca inima iti bate mai repede atunci cand esti langa partenerul tau, acesta este un semn clar ca esti atrasa de el si ca iti doresti sa petreci toata viata langa el.

Iti place sa il surprinzi

Atunci cand esti atras de partenerul tau, iti doresti sa il faci fericit in diferite moduri. Daca iti place sa ii faci mici surprize, sa ii gatesti mancarea preferata sau sa ii oferi cadouri, acesta este un semn clar ca esti atrasa de el.

Iti doresti sa petreceti mai mult timp impreuna

Atunci cand esti atrasa de partenerul tau, iti doresti sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Daca iti face placere sa fiti impreuna si iti doresti sa faceti diferite activitati impreuna, acesta este un semn clar ca esti atrasa de el.

Iti doresti sa ii arati lumii intregi cat de minunat este

Atunci cand esti atras de partenerul tau, iti doresti sa ii arati lumii intregi cat de minunat este. Daca iti face placere sa il prezinti prietenilor sau familiei tale si sa ii arati cat de mult iti place sa petreceti timp impreuna, acesta este un semn clar ca esti atras de el.

In concluzie, exista cateva semne care iti pot indica faptul ca esti atrasa de partenerul tau, cum ar fi dorinta de a comunica frecvent cu el, entuziasmul cu care il privesti dar si pasiunea dintre voi doi. Cu siguranta povestea voastra de dragoste este una perfecta din toate punctele de vedere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *