Ce culori adoptam intr-o bucatarie moderna?

Ce culori adoptam intr-o bucatarie moderna?

De-a lungul timpului, bucataria a devenit centrul casei, locul in care ne petrecem timpul in compania celor dragi, este un simbol al ospitalitatii. Te intrebi si tu care sunt cele mai potrivite culori intr-o bucatarie moderna?

Linii sculpturale si texturi minerale pentru o bucatarie moderna. Da, dar nu doar atat. Bucatariile la moda sunt, de asemenea, decorate cu culori pline de vitamine.

Portocaliu

Daca bucataria ta este simpla, indrazneste sa folosesti cateva note de culoare vii pentru a o inveseli, cum ar fi un panou mare, de un portocaliu aprins, care iti va da energie si veselie in timpul meselor. Pentru a pastra o anumita armonie, asortati ustensilele de bucatarie la vopseaua peretilor. Efectul wow este garantat.

Albastru

Pentru o bucatarie moderna si vibranta, opteaza pentru culoarea albastra! Folositi un albastru zen pentru a structura spatiul si a da profunzime incaperii. Combinat cu elemente albe si accesorii din lemn, albastrul va crea un spatiu primitor.

Lila

Atunci cand rosul intens intalneste lila, se dezvaluie un contrast echilibrat intre o culoare stralucitoare care atrage privirea si un ton usor, discret, care joaca un rol linistitor.

Verde

Culorile dinamice si revigorante ale naturii sunt din nou in centrul atentiei. Combinati verdele cu marmura alba si lampi suspendate din aluminiu negru iar bucataria dvs. va arata complet diferit.

Roz

Pentru o bucatarie girly, dar nu foarte girly, poti miza pe caemo roz. O nuanta inchisa pe perete, combinata cu o nuanta mai deschisa pe mobilier: acest amestec de tonuri deschise sau, dimpotriva, mai inchise, va aduce acea nota de modernitate care va lipsea. Combinat cu un blat de lucru din marmura alba, rezultatul are toate sansele sa fie somptuos.

Culori mai neutre

Cu aspectul sau cald si aspectul scandinav, bucataria din lemn natural este un adevarat punct de atractie. Combinata cu elemente negre sau, dimpotriva, cu nuante naturale, ea este moderna si orientata spre design, departe de spiritul taranesc pe care ni-l imaginam.

Alb

Daca ati optat pentru o bucatarie din stejar brut, albul va aduce putina luminozitate, largind si luminand in acelasi timp spatiul. In ceea ce priveste detaliile, opteaza pentru alb cremos si tonuri naturale, travertin pe blatul de lucru, gresie de ciment retro pe credinta si pardoseala naturala pentru un aer cald, scandinav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *