Baia in nuante de pastel- noua tendinta de adoptat

Baia in nuante de pastel- noua tendinta de adoptat

Pentru a veni cu un plus de dinamism si de sofisticare pentru baia ta, cel mai bine ar fi sa te lasi tentat de tendinta pastelurilor.
De ceva ani incoace, nuantele de pastel sunt cele care invadeaza lumea decoratiunilor interioare. Iar mai nou, aceasta tendinta se intinde pana la baie, care se transforma astfel in cel mai luxos spa, foarte relaxant si foarte sic.

De ce sa mizezi si tu pe o baie in nuante de pastel?

Daca tendina pastelului seduce din ce in ce mai multa lume, nu este vorba doar despre un efect al modei deoarece aceste nuante prezinta numeroase atuuri decorative. Aceste tonalitati mai blande sunt cele care iti permit sa te simti mai relaxat si creeaza in acelasi timp un mediu relaxant si sofisticat. Sunt culori mai degraba deschise care vor creste luminozitatea intr-o incapere si drept consecinta o vor mari vizual. Iar tonurile de pastel sunt o modalitate excelenta de veni cu un plus de culoare unui spatiu, intr-o modalitate delicata si subtila si de pune cel mai bine in valoare peretii fara sa iti asumi prea multe riscuri.

Cum se poate adopta o baie in nuante de pastel?

Daca vrei sa integrezi si tu pastelurile in baia ta, poti miza pe un total look sau doar pe un perete intr-o nuanta de pastel. Se poate miza pe pasteluri si prin intermediul faiantei sau al gresiei, prin intermediul spatiului din jurul dusului sau al blatului de la mobila de baie. Dar, se poate miza si pe mici tuse. Adica mobilierul din baie, chiuveta, accesoriile sau robinetul in nuante mai pastelate pentru un plus de sic.

Iar nuantele de pastel merg de minune cu orice stil de decor. Vintage, modern, retro, japandi, minimalist sau maximalist… nuantele de pastel se pot adapta oricarei incaperi. Tu care nuanta pastelata vei alege pentru baia ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *