3 feluri in care poti purta pantalonii albi in aceasta vara

3 feluri in care poti purta pantalonii albi in aceasta vara

Daca exista o piesa vestimentara de care ne despartim cu greu pe timp de vara, ei bine, acestia sunt pantalonii albi sau ecru. Sunt luminosi, practici, cool, plini de prospetime…sunt esentiali deci atunci cand vine vorba despre sezonul estival. La fel de neutru ca si negrul, albul este de preferat, evident, pe timp de vara.

Dar oare ce poti purta alaturi de pantalonii albi pentru cele mai inspirante tinute dar si cele mai stilate?

Pantalonii albi largi, pentru un look elegant, dar casual

Daca vrei sa ramai clasica, dar sa integrezi in acelasi timp tendintele momentului, poti purta alaturi de o pereche de pantaloni albi si un tricou alb, un blazer in nuante de albastru. O pereche de sandale vor crea cel mai frumos contrast. Sau de ce nu, o geanta de plajă din rafia.

Un look preppy- cea mai buna idee

Daca vrei un look tipic de spectatoare la Roland Garros, elegant, unul din ingredientele secrete este albul. Blugii albi arata cel mai bine pusi in valoare de o camasa alba si de bascheti pentru o latura mai casual. Un look total white este un must habe al verii. Asa ca poti miza si pe o pereche de pantalonii albi de purtat cu o vesta alba, mai eleganta, de pus cel mai bine in valoare de o geanta in nuante de auriu pentru cel mai frumos rezultat.

Fuchsia style – pentru cel mai stralucitor look

Albul merge de minune cu orice culoare. Se poate alege dintre mai multe nuante, de la cele mai pastelate la cele mai flashy. Cu ajutorul pantalonilor albi poti miza pe cel mai frumos cocktail inflorat, demn de cele mai frumoase bougainvilleas. O culoare care ramane foarte in voga in acest an este cea de fuchsia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *