Vara risca sa inceapa cu stangul pentru aceste trei semne astrologice

Vara risca sa inceapa cu stangul pentru aceste trei semne astrologice

In aceasta saptamana, sentinta este irevocabila: iata care sunt cele mai putin norocoase trei semne astrologice ale saptamanii, potrivit specialistilor.

Aceasta saptamana a solstitiului de vara nu va fi una usoara pentru toata lumea. In timp ce sosirea verii aduce noroc pentru trei semne astrologice, unii membri ai zodiacului nu o duc la fel de bine. Anumite stele de pe cer si-au dat cuvantul pentru a pune cateva obstacole in calea acestor semne zodiacale. Dar roata se invarte si pe pamant, asa cum se invarte si pe cer. Astrologii va ofera cele mai bune sfaturi pentru a incepe bine vara. Si nu uitati sa va hidratati.

Cateva neplaceri la care trebuie sa se astepte acest semn zodiacal

Sensibilitatea ta va fi accentuata, asa ca nu te gandi la viitor si nu incerca sa realizati ceva anume, avertizeaza specialistii in aceasta saptamana. O sensibilitate accentuata pentru zodia Rac? Este evident ca este posibil. Acest semn de Apa este deja unul dintre cele mai sensibile semne astrologice si, in aceasta saptamana, este posibil sa scape putin de sub control. Cauza? O Luna Noua in Gemeni care este un pic mai dificila pentru cei al caror semn zodiacal nu este altul decat Luna. Drept urmare, crabii cosmici ar putea fi la limita in acest weekend. Din fericire, astrologii au cateva sfaturi pentru cei din Rac despre cum sa petreaca saptamana cat mai calm: Fii capabil sa improvizezi mai mult, lasa-te surprins de viata si de ceilalti. De asemenea, fii receptiv la schimbarile neprevazute, la ceea ce simti instinctiv… Pe scurt, lasa-te purtat de val.

Nerabdarea pandeste acest semn astrologic in saptamana care vine

Sagetatorul face parte din clanul „bunilor nerabdatori”, cei carora le place cand lucrurile merg repede, dar care stiu sa astepte cu bucurie si buna dispozitie. Saptamana aceasta, insa, Sagetatorul este pe punctul de a-si pierde rabdarea legendara. Motivul pentru aceasta? Luna Noua in Gemeni, bineinteles. „Nu fiti surprinsi daca observati o usoara suparare care se transforma in nerabdare la inceputul saptamanii: Luna Noua are loc chiar in sectorul vostru opus”. Cum Gemenii sunt semnul opus si complementar al Sagetatorului, de indata ce se intampla ceva in constelatia gemenilor, este fatal: il gadila pe centaurul de pe cer. Nu va ingrijorati, spune astrologul, cerul se va inmuia rapid cu protectia lui Venus, care trece printr-un alt semn de foc. Din fericire, planeta relatiilor, aflata in semnul Leului, ii da Sagetatorului impulsul si inima de a lucra. „Lasa-te ghidat de energiile iubirii”, te sfatuiesc astrologii.

Sursa: https://fr.style.yahoo.com/horoscope-l-%C3%A9t%C3%A9-risque-d%C3%A9marrer-111300945.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *