Planeta dominanta in tema astrala: Cum se calculeaza?

Cunoasterea planetei care iti guverneaza zodia este deosebit de interesanta in astrologie, deoarece iti ofera o perspectiva asupra personalitatii tale cele mai profunde, pe care numai tu o poti ghici. Atunci cand iti identifici planeta (planetele) guvernante si te uiti la caracteristicile asociate, este adesea foarte tulburator. Cu toate acestea, este dificil de identificat, deoarece nu exista un calcul oficial. Iata cateva sfaturi pentru a-ti calcula planeta guvernanta.

Ce este o planeta dominanta intr-o tema astrala?

Intr-o tema astrala, o planeta dominanta este o planeta care are o influenta mai mare asupra unei persoane decat celelalte planete. Ea poate avea o pozitie predominanta in ceea ce priveste semnele, casele astrologice sau aspectele. De asemenea, poate fi cea mai puternica planeta din punct de vedere energetic sau cea mai activa din harta.

Identificarea planetei dominante poate ajuta la intelegerea personalitatii si a reactiilor unei persoane, precum si la evidentierea provocarilor si oportunitatilor cu care se va confrunta pe parcursul vietii sale. Fiecare planeta are o semnificatie diferita in astrologie, astfel incat planeta guvernatoare poate indica tendintele si predispozitiile unei persoane in diferite domenii ale vietii sale, cum ar fi personalitatea, relatiile, cariera etc.

Pentru a-ti determina planeta dominanta, ai nevoie de 2 elemente. Acestea sunt ziua si ora nasterii tale. Inarmat cu aceste 2 informatii, foloseste un calculator de harta natala (sau astrala) de pe internet. Ziua nasterii este importanta, dar si ora nasterii este importanta [2]!

Daca nu stii ora nasterii, intreaba parintii.

Planeta dominanta iti guverneaza viata. Ascendentul este cheia pentru a determina planeta guvernatoare. Ascendentul este unic si neaparat unul dintre semnele zodiacale. Pe o harta natala, simbolul pentru ascendent este grupul de litere AS (sau AC) din partea stanga a hartii, in afara cercului. In sfarsit, planeta care guverneaza acest semn este planeta ta guvernatoare . Iata care sunt semnele si planetele corespunzatoare:

Berbec: Marte

Taur: Venus

Gemeni: Mercur

Rac: Luna

Leu: Soare

Fecioara : Mercur

Balanta : Venus

Scorpion : Pluto

Sagetator : Jupiter

Capricorn : Saturn

Varsator : Uranus

Pesti : Neptun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *